Saturday, July 23, 2011

Hold on

Kekadang rasa macam loser pulak nak menyibuk dalam wall orang, blog orang. Niat macam nak berkawan, tapi entahlah, tak rasa macam dibalas rasa nak berkawan tuh. Mungkin ada batasannya kot. So, sorilah kepada siapa-siapa yang rasa tak senang dihinggapi oleh tuan penulis blog ni. Memang salah diri sendiri pun. Ini cuma pengakuan damai, agar takde pulak orang yang terdetik dalam hatinya "takde keje ke budak ni". So better hindar orang dari buat dosa tak pepasal.

Sebenarnya agak sukar nak lupa wajah singa. Singa ni kekadang comel pun, sampai malam2 pun susah nak tidur. Singa memanglah lemah lembut, tapi ada kalanya dia ganas. Mcam nak memburu. Singa pun suka jual mahal, ini yang susah untuk orang yang bergaji rndah ni, sekadar lintas Afrika nak mencar air kat lopak atau mana mana oasis.

Apa apa pun, Lion, akhirnya ko ada 'roh' kat ataas meja aku nanti.

A 14 years old web designer from Kairouan, Tunisia. And then you write some more information about yourself like this to fill out the space that is left.

Next
This is the most recent post.
Older Post

1 yakek:

anis.farhana said...

alaaa, touching pulak pakcik ni..haha